Afspraak maken met mondhygiëniste

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij Mondzorg Kroep? Bel dan op maandag tussen 9 en 12.30 uur en ’s middags tussen 14.00 en 16.00 uur naar 053-432 19 65. En bel dinsdag tot en met vrijdag tussen 8 en 12.30 uur en s ‘middag tussen 14.00 en 16.00 uur. Of loop even binnen bij ons in de praktijk aan de Lasondersingel 33 in Enschede.

 

U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier. Dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op. 

Neemt u bij uw eerste afspraak ook uw identiteitsbewijs mee?


Afspraakherinnering

Voorafgaand aan uw afspraak sturen wij u een herinnering. Dit is een SMS en / of mail met daarin een tekst die u herinnert aan de geplande afspraak. Wij willen u er op wijzen dat deze herinnering een extra service is en dat het uw eigen verantwoordelijkheid is uw afspraak bij te houden

Hoe snel kan ik bij jullie terecht?
U kunt vaak dezelfde week nog bij onze specialisten terecht. Bij acute problemen maken we dezelfde dag nog tijd voor u. Bel gerust om te overleggen naar (053) 432 19 65.

Via dit formulier kunt u een afspraak maken.

Is dit uw eerste afspraak?

Lees dan deze informatie over uw eerste bezoek aan de mondhygiëniste. Hier leest u hoe u uw afspraak verzet.

Hier zijn we ook goed in!

Tanden bleken

Uw tanden bleken een fris, stralend en wit gebit dat wil toch iedereen? Je tandkleur is genetisch bepaald. Door middel van bleken kunt u uw tanden een paar tinten witter maken. Meer lezen?

Gratis mondcheck

Wij vinden een gezonde mond heel belangrijk. Voor nu en later. Daarom checken we graag uw mondgezondheid. Helemaal gratis. In een bezoek van 15 minuten. Meer lezen?

Gewoon gaaf!

In onze praktijk werken we met de Gewoon Gaaf preventiemethode. Deze preventiemethode van het Ivoren Kruis is voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders/verzorgers. Meer lezen?