Zo bereikt u ons

Elke werkdag kunt u ons bellen op (053) 432 19 65: maandag tussen 9.00 en 12.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.30 uur.  Alle middagen tussen 14.00 en 16.00 uur.

 

Of loop even binnen bij ons in de praktijk aan de Lasondersingel 33 in Enschede. U kunt onze specialisten ook een bericht sturen via onderstaand contactformulier. Dan nemen wij van Kroep Mondzorg zo snel mogelijk contact met u op.

 

Parkeren

• U kunt gebruik maken van de gratis parkeerplaats van het Roombeek, aan de Roomweg, ter hoogte van De Museumfabriek (voorheen TwentseWelle) rechts. Vanaf het parkeerterrein is het een aantal minuten lopen naar de praktijk.

• U kunt ook parkeren aan de Lasondersingel. Deze parkeerautomaat accepteert alleen muntgeld. NB Aan beide zijden van de Lasondersingel en binnen de singel geldt een parkeertarief.

• Let op: de parkeerplaatsen rechts naast de praktijk, Lasondersingel nummer 37, zijn eigendom van het aangrenzende advocatenkantoor en deze mogen niet door onze cliënten worden gebruikt! Vriendelijk verzoek om uw auto daar niet te parkeren.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.