Mondzorg tijdens zwangerschap

Zwanger? Verzorg uw mond goed

Tijdens uw zwangerschap zijn uw tanden en uw tandvlees gevoeliger voor bederf en ontstekingen. Hoe dat komt? Hormoonschommelingen zorgen voor meer kans op ontstekingen in de mond. De betere doorbloeding tijdens de zwangerschap betekent ook dat tandvlees eerder gaat bloeden. Doordat u tijdens de zwangerschap misschien meer zoetigheid eet of vaker eet, ontstaan sneller gaatjes. Er zijn zelfs aanwijzingen dat een slechte mondhygiëne voor of tijdens uw zwangerschap ook gevolgen heeft voor uw kindje. Alle reden dus om voor en tijdens uw zwangerschap uw mond te laten checken. En vervolgens goed voor uw mond te zorgen.

 

Hoe u dat doet vertellen we u graag
Maak een afspraak voor goede mondzorg tijdens de zwangerschap. Meer over veranderingen in uw mond tijdens uw zwangerschap leest u op Allesoverhetgebit.

Hier zijn we ook goed in!

Tanden bleken

Uw tanden bleken een fris, stralend en wit gebit dat wil toch iedereen? Je tandkleur is genetisch bepaald. Door middel van bleken kunt u uw tanden een paar tinten witter maken. Meer lezen?

Gratis mondcheck

Wij vinden een gezonde mond heel belangrijk. Voor nu en later. Daarom checken we graag uw mondgezondheid. Helemaal gratis. In een bezoek van 15 minuten. Meer lezen?

Gewoon gaaf!

In onze praktijk werken we met de Gewoon Gaaf preventiemethode. Deze preventiemethode van het Ivoren Kruis is voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders/verzorgers. Meer lezen?