Mondzorg met een grote glimlach

Fris, vrolijk en met een grote glimlach. Zo staan we zelf in onze praktijk en zo willen we graag dat u onze praktijk verlaat. We geven u duidelijk advies, een doelgerichte behandeling en motiveren u om uw gebit goed te verzorgen. Ook houden wij de relatie tussen mondgezondheid en algehele gezondheid nauwlettend in de gaten. Kortom: wij doen er alles aan om, samen met u, te zorgen voor een gezonde mond en gezond gebit. Een heel leven lang.

Geen verwijzing nodig voor de mondhygiëniste


Voor een bezoek aan onze mondhygiënisten heeft u geen verwijzing nodig. U kunt zelf rechtstreeks een afspraak bij ons maken los van uw reguliere tandartsbezoeken.

Behandelingen voor kinderen tot 18 jaar zijn gratis. 

We hebben geen wachttijd. Vaak kunt u dezelfde week nog terecht.

Alle rust voor uw behandelingBij ons neemt de mondhygiëniste alle rust voor uw behandeling. Bent u al tijden niet bij een tandarts geweest of heeft u angst voor een behandeling? Vertel het ons, dan plannen we voldoende tijd in om samen het vertrouwen op te bouwen.

Ook op maandagavond en zaterdagochtend

Met een team van 6 mondhygiënisten staan we zes dagen per week voor u klaar. We zijn namelijk ook op maandagavond en zaterdagochtend geopend. Lekker makkelijk.

Jarenlange ervaring en moderne technieken

U kunt bij ons rekenen op de meest hoogstaande zorg met respect voor uw wensen. Ons team heeft jarenlange ervaring en we houden onze kennis voortdurend actueel. Daardoor bieden we u de meest complete mondzorg. Lees meer over onze medewerkers en hun specialisme.

Tot 18 jaar gratis

Wist u dat mondzorg door de mondhygiëniste voor kinderen tot 18 jaar in de basisverzekering zit? Dat betekent dat u de behandeling van uw kinderen niet zelf hoeft te betalen. Wanneer je jong leert om je gebit goed te verzorgen, voorkom je later veel problemen. In onze praktijk geven we bijvoorbeeld aan kinderen met een beugel instructies om hun tanden en kiezen goed schoon te houden. Ook iets voor uw puber?

Frisse uitstraling in onze praktijk

We houden van een prettige omgeving, waarin wij fijn werken en u zich snel op uw gemak voelt. Daarom kozen we in onze praktijk in Enschede voor een gezellige inrichting en een frisse, stijlvolle uitstraling. Kom gerust eens binnenkijken.