Fris, vrolijk en met een grote glimlach

Zo staan we zelf in onze praktijk en zo willen we graag dat u onze praktijk verlaat. We geven u duidelijk advies, een doelgerichte behandeling en motiveren u om uw gebit goed te verzorgen. Wij doen er alles aan om, samen met u, te zorgen voor een gezonde mond en gezond gebit. Een heel leven lang.

Een gratis mondcheck?

Wij vinden een gezonde mond heel belangrijk. Voor nu en later. Daarom checken we graag uw mondgezondheid. Helemaal gratis. In een bezoek van 15 minuten beoordelen wij uw tandvlees.

Mondgezondheid verbonden met algemene gezondheid

Wist u dat er een verband bestaat tussen mondgezondheid en algemene gezondheid? Recente onderzoeken tonen steeds vaker een relatie aan tussen mondgezondheid en luchtweginfecties, hart- en vaatziekten, diabetes, reuma en vroeggeboorten.

“There’s one simple way to spread kindness today… Smile at everyone you see!”

Afspraak maken met een mondhygiëniste

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Bel dan op maandag tussen 9 en 12.30 uur of ’s middags tussen 14:00 en 16:00 uur naar 053 – 432 19 65. En bel dinsdag tot en met vrijdag tussen 8 en 12.30 of ’s middags tussen 14:00 en 16:00 uur. Of loop even binnen bij ons in de praktijk aan de Lasondersingel 33 in Enschede. Wij kunnen u ook terugbellen voor het maken van een afspraak.

Hier zijn we ook goed in!

Tanden bleken

Uw tanden bleken een fris, stralend en wit gebit dat wil toch iedereen? Je tandkleur is genetisch bepaald. Door middel van bleken kunt u uw tanden een paar tinten witter maken. Meer lezen?

Gratis mondcheck

Wij vinden een gezonde mond heel belangrijk. Voor nu en later. Daarom checken we graag uw mondgezondheid. Helemaal gratis. In een bezoek van 15 minuten. Meer lezen?

Gewoon gaaf!

In onze praktijk werken we met de Gewoon Gaaf preventiemethode. Deze preventiemethode van het Ivoren Kruis is voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun ouders/verzorgers. Meer lezen?